HMO Webdesign
Webdesign op maat

Over HMO WebdesignHanneke Medendorp

Hanneke Medendorp

Mijn naam is Hanneke, geboren en getogen in de provincie Groningen en op dit moment wonende in Twente. Sinds 2015 gediplomeerd apothekersassistente en sinds 1 januari 2024 zzp'er. Ik heb het altijd al leuk gevonden om dingen te maken en te ontwerpen. Na het opzetten van een webshop ontwikkelde ik interesse in webdesign. Ik vond het zo leuk dat ik gestart ben met een vakopleiding webdesign die ik dit jaar hoop af te ronden. Naast mijn passie voor webdesign ben ik ook werkzaam als apothekersassistente. Per januari 2024 ben ik volledig zzp'er. De combinatie apothekersassistente en webdesigner is prima te combineren.

Onder het kopje  vindt u portfolio mijn afgeronde websites/webshops. Neem gerust een kijkje voor een impressie. Er zijn verschillende diensten die ik aanbied. Een korte omschrijving hiervan vindt u hier. Heeft u interesse in een website of webshop? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden!