HMO Webdesign
Webdesign op maat

Portfolio


Op deze pagina vindt u een selectie van de websites/webshops die ik tot nu toe heb ontwikkeld. Klik op het logo van de website om meer foto's te zien. De link brengt u rechtstreeks naar de website.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.


Portfolio

TD energie
't Vossenspan
Goedkope warmtepompen
Haarle's kleine landhuis
Eco Family
Outfitmatch

 TD energie

Webadres: www.tdenergie.nl

Omschrijving:
TD energie is een informatieve website over warmtepompen. De website biedt een online catalogus en uitgebreide informatie over de aangeboden producten. Op de pagina downloads zijn alle handleidingen en brochures te downloaden. De contactpagina is voorzien van een contactformulier.


't Vossenspan


Webadres: www.vossenspan.nl

Omschrijving:
De website van 't Vossenspan is een informatieve website over de diensten die 't Vossenspan aanbied. De pagina heeft een foto album en een uitgebreide contactpagina voor offerte- en informatie aanvragen.


Goedkope warmtepompen

Webadres: www.goedkopewarmtepompen.nl

Omschrijving:
De website van Goedkope warmtepompen is een relatief kleine website voorzien van een online catalogus, informatiepagina en contactpagina.Haarle's kleine landhuis

Webadres: www.haarleskleinelandhuis.nl

Omschrijving:
De website van Haarle's kleine landhuis is een reserveringswebsite voor een verhuur huisje. De website is geheel geautomatiseerd. Als de klant een reservering plaats is het alleen noodzakelijk deze te bevestigingen, de e-mails, betaling en de reservering gaan dan allemaal automatisch.


Eco Family

Webadres: www.ecofamily.nl

Omschrijving:
Eco Family is een webshop met een ruim assortiment aan ecologische verzorgingsproducten. De webshop is voorzien van voorraadbeheer, ideal betaalmogelijkheid d.m.v Mollie payment en klant inlog mogelijkheden. De facturen en pakbonnen worden geautomatiseerd gegenereerd.


Outfitmatch

Webadres: www.outfitmatch.nl

Omschrijving:
Outfitmatch is een kleine webshop met matchende kleding voor het hele gezin. De facturen en pakbonnen worden automatisch gegenereerd en de webshop is voorzien van voorraadbeheer, klanten login en ideal betaalmogelijkheid.